Rovnoběžky || průsečíkyVýtvarníci, zastoupení na výstavě, jsou...

lt;br/>Rovnoběžky || průsečíkyVýtvarníci, zastoupení na výstavě, jsou blízcí vědeckému bádání v promyšleném přístupu k tvorbě, v originalitě použitých technik a postupů, v úsporném projevu a ve snaze o vyjádření výtvarného názoru bez ohledu na v současnosti převažující trendy. Výběr zastoupených výtvarníků vychází z třiceti výstav cyklu „Setkávání“, pořádaných v Geofyzikálním ústavu AV ČR od r. 2002. Výběr umělců je motivován mj. podobnostmi a analogiemi s vizuálními výstupy vědecké práce – se záznamy a modelacemi přírodních událostí, s grafy apod.Archiv výtvarného umění, o.s.

projít na článek

Nové zastoupení naši značky Velebný & Fam v Rusku ve městech Moskva a Jaroslavl

Významný milník nastal u naši rodinné firmy, když se nám podařilo uspět s vysokou kvalitou výšivky, která je požadována v Rusku. Zastoupení naši značky Velebný & Fam v Moskvě a Jaroslavli na sebe nenechalo dlouho čekat. Vznikla strategická dohoda o vzájem

projít na článek

BMW na výstavě Consumer Electronics Show

Světová premiéra modelu BMW iX M60 na výstavě Consumer Electronics Show v Las Vegas.

projít na článek

Royal Enfield stavěl přímo na výstavě

Nejstarší stále vyráběný motocykl na světě a zároveň úplně nejnovější motocykl na světě, tuto kombinaci návštěvníkům předvádí legendární britsko-indická značka Royal Enfield.

projít na článek

Mitsubishi L200 Rockproof - kámoš do (ne)pohody

České zastoupení Mitsubishi se rozhodně nebojí dávat svým strojům zajímavá vylepšení. O tom jsme se už několikrát přesvědčili a rozhodně nás to baví, protože oproti sérii můžete s upraveným autem zažít mnohem víc.

projít na článek

Zastoupení při exekuci

Máte rozhodnutí soudu s povinností dlužníka plnit, ale on se přesto k ničemu nemá? Nevíte si rady, jak pokračovat dál? Máte rozhodnutí soudu s povinností dlužníka plnit, ale on se přesto k ničemu nemá? Nevíte, jak dál? Rozhodnutí soudu bohužel ještě nezn

projít na článek