Fyzikální měření na Přírodovědecké fakultě JU

Dne 13. 6. 2018 se paní učitelka Jana Morávková a žáci 3. ročníku v rámci přírodovědných praktik vydali na Přírodovědeckou fakultu Jihočeské univerzity do Českých Budějovic, kde byl pro nás přichystán program týkající se fyziky, přesněji optiky.

projít na článek

Fyzikální měření

V pondělí 28. května jsme se my, žáci kvinty, vydali na dobrodružnou cestu do Českých Budějovic. Cílem naší cesty byly laboratoře Ústavu fyziky a biofyziky Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity.

projít na článek

Úspěch našich studentů v Matematické olympiádě

Velký úspěch v krajském kole Matematické olympiády kategorie A (studenti 3. a 4. ročníků středních škol), které se konalo v úterý 10. ledna 2017 na Přírodovědecké fakultě Jihočeské univerzity.

projít na článek

Fyzikální náboj

Naši kvartáni na matematicko-fyzikální soutěži v Českých Budějovicích.

projít na článek

Krajské kolo fyzikální olympiády kategorie D

Ve školním roce 2021/2022 se do řešení fyzikální olympiády kategorie D zapojil také náš student Daniel Ondryáš. „Příprava na fyzikální olympiádu probíhala každý týden od ledna do dubna a Daniel prokázal zodpovědnost, nadšení a talent při řešení fyzikálníc

projít na článek

Fyzika a cizí jazyky si rozumějí

Dne 26. 1. 2018 navštívili studenti semináře Praktická cvičení z fyziky a chemie Jazykového gymnázia Pavla Tigrida 15. ročník Fyzikálního kaleidoskopu. Tato akce proběhla v nové budově Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, kam přitáhla s

projít na článek