FYZIOGNOMIKA - ČTENÍ Z TVÁŘE

Lidé byli vždy fascinováni tvářemi a jejich měnící se náladou a výrazem. Nepřekvapuje nás proto, že vznikla fyziognomie, starodávné umění výkladu charakteru člověka z jeho vnějšího vzhledu.

projít na článek

Tajemné večerní čtení na Břevnově

Jak jsme Vám slíbili na srpnovém tajemném nočním čtení na Strahově, také v září se s námi můžete budete moci bát. Další strašidelné čtení se uskuteční již příští pátek, tj. 18. září od 19 hodin v prostorách Břevnovského kláštera.

projít na článek

Tři tváře jazzové fúze z Kanady

Je libo trojici ambiciózních alb z Kanady? Nedávno vydaných alb, které představují tři tváře jazzové fúze? I když v lecčems zůstaly na půli cesty, bezpochyby si zaslouží pozornost každého mlsného jazzofila. První dvě nahrávky vznikly v Torontu, ta třetí,

projít na článek

Tamara S. - Schopnost čtení

     Asi by mě nikdy nenapadlo považovat schopnost čtení za kdovíjakou schopnost, dokud se mi stále a znova nepotvrzuje, že většina lidí prostě neumí číst.

projít na článek

Bastard hledá nové tváře

Rozhodli jsme se vybrat mezi vámi nové modely a modelky na focení bastardích triček. Chceme totiž ukázat, jak sednou naše trička těm, kteří

projít na článek

NIKOTIN - JED NEBO LÉK?

Vědecký výzkum odhaluje dvě tváře nikotinu: Ačkoliv může způsobit vážné poškození zdraví, může být zároveň užitečný v prevenci demence a zlepšit kvalitu života seniorů.

projít na článek