Gastronomie v rozkvětu. Proč to podnikatele táhne do tohoto odvětví? 

Vůně čerstvě upečeného chleba, exotické chutě, které tančí na jazyku a atmosféra plná radosti a spokojenosti – to všechno je součástí magie gastronomie. Proč toto odvětví tak láká? A jak zde vstupuje do hry pojmem franchising? Příběh kulinářského světa Gastronomie není jen o jídle a pití, je to zážitek, který oslovuje všechny smysly. Ať už jde o luxusní restaurace, útulné kavárny nebo rychlá občerstvení na cestě, každý má své místo v tomto pestrobarevném obrazu. Proč si však podnikatelé vybírají gastronomii ze všech možných odvětví? Za prvé, gastronomie má univerzální přitažlivost. Lidé se vždy budou potřebovat stravovat, a tak existuje konstantní poptávka po nových a zajímavých kulinářských zážitcích. Za druhé, gastronomie poskytuje tvůrcům svobodu projevu. Vytvoření unikátního jídelníčku nebo designu restaurace je jako malování na prázdném plátně. Franchising nástroj úspěchu Franchising je jako recept na úspěch, jenž je již vyzkoušený a ověřený. Proč by se měl podnikatel trápit vytvářením vlastního obchodního modelu od nuly, když může využít osvědčeného konceptu? Jednou z největších výhod franchisingu v gastronomii je značka a renomé. Franchisovat lze stávající úspěšný koncept, což znamená, že podnikatel má již zajištěnou poptávku a pověst. Pro zákazníky je název franšíza zárukou kvality a výjimečného zážitku. Další klíčovou výhodou je podpora a know-how mateřské společnosti. Franchisor poskytuje podnikatelům školení a marketingovou pomoc. To je obzvláště cenné v gastronomii, kde je klíčové mít st stálou kvalitu a servis. Inovace a personalizace I když franchising poskytuje osvědčený rámec, neznamená to, že se musíte vyhnout inovacím. Kreativita v gastronomii nemá hranic a franchisový model může sloužit coby základ pro vaše vlastní exkluzivní nápady. Gastronomie je svět, který spojuje kultury, zážitky a chutě. A franchising? Ten je jako čaroděj, který přináší strukturu a podporu do světa kulinářských snů. Nabízí osvědčený model, jenž může být přizpůsoben místním potřebám a představám.The post Gastronomie v rozkvětu. Proč to podnikatele táhne do tohoto odvětví?  first appeared on Profolio.

projít na článek

Oslavy jarní rovnodennosti v Japonsku a festival třešňových květů

Oslavte společně s námi jarní rovnodennost! Ta letos připadá na 20. března a je slavností lásky k přírodě, jejímu rozkvětu po zimě a živých věcí. 

projít na článek

My a Podnikej F-M

Měli jsme tu čest zúčastnit se zajímavé a inspirativní akce, diskuse na závěrečném setkání Akademie pro podnikatele Podnikej F≈M. Velké poděkování si od nás zaslouží paní Kamila Smutná, která na nás stále myslí. Děkujeme také pořadatelům a všem účastníkům

projít na článek

Léto je tady a s ním i trendy ve spodním prádle

Jaké jaro? Letošní rok se rozhodl toto období rozkvětu velkoryse přehlédnout a vrhnul nás rovnou do slunečného léta. Už žádné zimní bundy ani jarní kabáty, jen svetříky, trička a pod nimi… co jiného než krásné spodní prádlo?

projít na článek

Fungující podnikání je základ!

Podnikatelská činnost s sebou nese mnoho nástrah a činností, které musí mít podnikatel doslova pod palcem.  Podnikání je činnost, která musí být jasně definována a musí mít cíl.  V případě restaurací platí toto pravidlo hned dvakrát.  Je to opravdu náročn

projít na článek

Křest publikace Podnikatelé a živnostníci pohřbení na Malostranském hřbitově

Spolek Malostranský hřbitov si Vás dovoluje pozvat na slavnostní křest nové publikace "Podnikatelé a živnostníci pohřbení na Malostranském hřbitově", který se uskuteční v úterý 23. února od 17 hodin v pobočce Městské knihovny v Praze na Smíchově, Nám. 14.

projít na článek