Generální partner utkání HC Kometa

V tomto roce jsme opět již tradičně partnery hokejového klubu Kometa Brno. V rámci generálního partnerství paní Petra vyhrála hokejový zážitek, kdy si domácí zápas proti Mladé Boleslavi užila z VIP zóny. Na zápas jsme ji odvezli naším vozem Enyaq Coupé iV a dostala zbrusu nové dresy a šály. Jsme rádi, že jsme Petře a jejímu kamarádovi mohli udělat radost a zápas zpříjemnit. Také jste s námi na stadionu mohli soutěžit o lístky na MS v hokeji. Doufáme, že si všichni fanoušci Komety a příznivci Škodovky zápas užili a třeba se opět potkáme na dalších hokejových utkáních v Brně na stadionu, protože Autonova fandí Kometě! Článek Generální partner utkání HC Kometa se nejdříve objevil na Autonova.cz.

projít na článek

WU15: Nominace na přípravná utkání se Slovenskem

Trenérka Oľga Kušnierová zveřejnila dvacetičlennou nominaci reprezentace žen do 15 let na dvě květnová přípravná utkání se Slovenskem.

projít na článek

U15: Na úvod turnaje v Itálii prohra s Irskem

Reprezentace do 15 let odehrála v úterý večer úvodní utkání mezinárodního turnaje v Itálii. Na úvod turnaje svěřenci trenéra Karla Havlíčka vyzvali Irsko a utkání skončilo výhrou Irska 3:1.

projít na článek

Tvrdý trest pro Matouška. Za zákrok na sparťana Horáka vyfasoval dvanáct zápasů

Kariéru končit nemusí, od fotbalu si ale chvíli odpočine. Kapitán fotbalistů Kroměříže Tomáš Matoušek vyfasoval za surovou hru při utkání 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY Spartě Praha B trest na dvanáct soutěžních utkání.

projít na článek

Rozpis jaro 2014

Rozpis mistrovských utkání I.B třídy pro TJ Vojkovice na Jaro 2014 naleznete na těchto stránkách ROZPIS UTKÁNÍ

projít na článek

Na páté místo jsme nedosáhli

Dlouhoňovice - Česká Třebová "B" 3:5, Dlouhoňovice - Žamberk 4:2  Odvety v nadstavbové části jsme zahájili proti soupeři z České Třebové, v tomto utkání nám šlo o konečné umístění na pátém místě v letošní sezóně. Utkání jsme začali velice dobře a po pár

projít na článek