GEROtop o Vánocích

Vážení obchodní partneři, dovolujeme si vám oznámit, že naše firma bude z důvodu dovolených a inventury UZAVŘENA v období 23. 12. 2021 – 3. 1. 2022. Vaše objednávky zaslané do 21. 12. 2021 do 12:00 budou přijaty ještě v letošním kalendářním roce. Pozdější objednávky budou z naší firmy odeslány nejdříve 4. 1. 2022. Děkujeme za pochopení a přejeme vám příjemné prožití svátků.

projít na článek

GEROtop / COVID 19 - UKONČENÍ PLATNOSTI CEN

Vážení zákazníci, vzhledem k aktuálnímu dění v ČR a výrazným změnám kurzu Kč/€, jsme byli nuceni s okamžitou platností ukončit platnost uvedených cen. Platnost nabídek vyhotovených před 20.3.2020 se bude posuzovat jednotlivě a&nb

projít na článek

Základní očistný (detoxikační) program vhodný nejen po vánocích.

V novém roce si mnozí dávají různá předsevzetí. Jedním z nich je tradičně zlepšení zdraví, které si přejeme s přáteli, snížení hmotnosti po dnech odpočinku a hojnosti jídel a/nebo kompletní změna postavy, návyků atp. V dnešním článku se nebudeme věnovat t

projít na článek

Knihovna o Vánocích

Městská knihovna bude od 23. prosince do 1. ledna uzavřena. V novém roce se na své čtenáře opět bude těšit od úterý 2. ledna 2024.

projít na článek

Prodloužená možnost vrácení batohů do 31.1.

Vyberte si teď z větší nabídky, s výhodnými akcemi, s jistotou doručení, a pokud něco nesedne a nebo se nebude líbit, vraťte nám batoh po Vánocích a své peníze získejte zpátky.  Ručíme vám za to!  I Letos jsou u nás Vánoce s překvapením a se zárukou.

projít na článek

Provoz bazénu a hřiště o Vánocích

Až budete přemýšlet, kam za sportem či s rodinou ve všedních dnech mezi Vánocemi a Silvestrem, vyrazte třeba do bazénu nebo využijte sportovní areál ZŠ Šlapanice. Abyste nenarazili na zavřené dveře, přinášíme vám prázdninovou otevírací dobu.

projít na článek