Giovanni Maciocia k regulaci tradičních bylinných přípravků

Přečtěte si, co k situaci kolem regulace tradičních bylinných přípravků napsala největší západní kapacita na tradiční čínskou medicínu pan profesor Giovanni Maciocia.

projít na článek

Informace k aktuálnímu vývoji ve Velké Británii a EU

Největší boj za zajištění budoucnosti pro bylinné přípravky pocházející z tradičních medicín se v současné době odehrává ve Velké Británii. Legislativní problematice regulace tradičních bylinných přípravků jsme se věnovali již dříve (viz odkazy níže).

projít na článek

Giovanni Maciocia: Diagnostika v čínské medicíně - v českém jazyce!

Tato významná nová kniha, kterou napsal světoznámý autor a učitel G. Maciocia, je všeobsažným, snadno přístupným a bohatě ilustrovaným průvodcem diagnostikou v čínské medicíně. Klade důraz na problémy a symptomy „skutečného světa a přitom staví praxi nad

projít na článek

Zemřel Giovanni Maciocia – světově uznávaný autor základních učebnic čínské medicíny

Jeho čínské jméno mělo význam tisíce koní. On skutečně pracoval pro blaho všech pacientů ale i studentů TČM stejně usilovně, jako běží tisícihlavé stádo koní.

projít na článek

Žádost ANH-International postupuje k k Nejvyššímu soudu v Londýně

Nevládní organizace ANH-International přistoupí koncem března k podání své žádosti o soudní přezkum kontroverzní Direktivy o tradičních bylinných přípravcích (Traditional Herbal Medicines Product Directive - THMPD) k Nejvyššímu soudu v Londýně.

projít na článek

Kryptosvět netrpělivě vyhlíží regulaci MiCA

Ačkoliv je většina regulací zprvu vnímána jako potlačování svobody, kryptosvět se na svou první nadnárodní regulaci vyloženě těší. Evropská unie 20.dubna Příspěvek Kryptosvět netrpělivě vyhlíží regulaci MiCA pochází z FinTech Cowboys

projít na článek