Glukopur je přírodní hroznový cukr

V České republice je k dostání glukopur, který vyrábí firma NATURAMYL A.S. Glukopur je sladidlo - hroznový cukr a je nejrozšířenější monosacharid, který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznovém víně. Glukopur je užívá na celkové posílení organismu a na podporu imunity z důvodu nedostatku energie například při psychické poruše příjmu stravy. Glokopur se nejčastěji podává jako nápoj rozmíchaný ve vodě, mléku, kakau nebo v citrónové šťávě s vodou.

projít na článek

Cukr v péči o pokožku

Pokud máte strach z cukru, který je obsažen ve výrobcích pro péči o pleť, nebojte se. Cukr není tou nejlepší volbou, pokud ho přidáváte do svého jídelníčku, ale jestliže ho používáte ve výrobcích pečujících o pleť, přináší vaší pokožce řadu pozitiv. Pojďm

projít na článek

Čím snížit cukr před odběrem krve

Jak a čím snížit cukr před odběrem krve? Nad tím přemýšlí zajisté každý, koho takový odběr čeká. Je mnoho rad, každý má odzkoušené něco jiného a na každého samozřejmě zabírá něco jiného. Zkuste třeba kysané zelí, citron, borůvky nebo mátový čaj.

projít na článek

Uměla sladidla a ochucovadla

Současná společnost trpí kvůli své lásce k cukru. Proto vědci vyvinuli syntetická umělá sladidla a ochucovadla. Tato umělá sladidla nám mohou přinášet stejnou radost jako cukr, a navíc jsou bez kalorií a podle výzkumů nezpůsobují nebezpečné účinky vzhlede

projít na článek

Javorový sirup

Javorový sirup vyniká především chutí, která je výrazná, ořechovo-medová, a buď si ji zamilujete, nebo javorový sirup opravdu nebude nic pro vás. Na rozdíl od cukru obsahuje pouze 65 % sacharózy (bílý cukr obsahuje 99 %). A právě tento fakt činí javorový

projít na článek

Nejúčinější přírodní antioxidanty

Dotaz: Všude se mluví o volných radikálech a o tom, že jdou likvidovat antioxidanty. Jenže co to jsou antioxidanty, a které z nich jsou přírodní?

projít na článek