Grandfinále Carboniacupu jak se patří v Mostě

Okruhový Carboniacup odjel finále již své deváté sezóny ve velkém stylu na autodromu v Mostě, kam se letos vydal již potřetí. Účast závodníků zahřála na srdci nejednoho fanouška rychlých kol, kteří viděli jak cestovní a GT vozy, spaceiály a prototypy, ale také formulové monoposty. Přijeli mladí, vyježdění harcovníci, ale i pravidelní účastníci, ve velké konkurenci měli diváci na co koukat. Celkem 115 jezdců uzavřelo posledním závodem letošní sezónu, která byla velmi úspěšná, ale o tom až příště. Partner a garant závodu Rexonix vložil sponzorské peníze do letos posledního závodu, závod nesl tedy jeho jméno. Tak jako každoročně vítěze oceníme na společném slavnostním vyhlášení sezóny.

projít na článek

Loučení se sezónou Carboniacupu 2022 ve velkém stylu

F-DRIVE Racing Day, neboli Grandfinále a tím i ukončení letošního ročníku Carboniacupu proběhlo na Autodromu v Mostě s plnými startovními rošty. Dokonce dorazilo i velké množství diváků.

projít na článek

Grandfinále Carboniacup 2021 přivítá Autodrom Most

Další ročník Carboniacupu přiblížil se svému cíli a v Mostě na nás čeká na Grandfinále s garantem firmou Zeknova a hned 112 přihlášených jezdců, tedy se bude určitě na co koukat. Pozveme Vás tedy tímto na Zeknova Racing Day.

projít na článek

Poslední závod sezóny Carboniacupu uvidí opět Autodrom Most

F-Drive Racing Day, neboli Grandfinále letošního ročníku Carboniacupu uvidí diváci zdarma opět na domácím Autodromu v Mostě.

projít na článek

Finále Carboniacupu proběhne v neděli v Mostě

Letos se objeví jezdci Carboniacupu na domácí trati v Mostě již potřetí a uzavřou také letošní sezónu 2017 v Mostě dne 15.10. Vystřídají tak na technické zatáčkovité trati jezdce FIA ETCC, kteří si zde zazávodili o tomto víkendu. Garantem závodního víkend

projít na článek

Grandfinále Carboniacupu rozdalo poslední poháry

Poslední letošní závod mají za sebou jezdci Carboniacupu, kteří se v hojném počtu vydali do Mostu posbírat poslední letošní vavříny, v neděli se tedy odjel chladný a zároveň poslední letošní závod s názvem garanta Zeknova Racing Day.

projít na článek