Gratulujeme Karlu Snětinovi

Asociace O víkendu na táboře u Suchdola nad Lužnicí oslavil své sedmdesátiny. Letos zároveň slaví i svůj 45. oddílový rok v TOM Práčata. Posíláme pozdravy do Rapšachu!

projít na článek

NOVÍ INSTRUKTOŘI

gratulujeme novým instruktorům! Kdo se přidá na podzim?

projít na článek

Za Psem !!!

Všem moc díky za účast a gratulace všem, co se umístili. Skvělá práce :-) Ve fotogralbu máte fotky z krásné a úspěšné soboty. Všem moc gratulujeme a díky, že jste dorazii!      

projít na článek

4. místo v krajské Soutěži v programování

Žáci Tomáš Kozák, Jakub Kříž z 9. A a Samuel Princl, Eliška Šulcová z 8. C reprezentovali dne 19. dubna 2024 naši školu v Soutěži v programování. Gratulujeme žákům k účasti v krajském kole a Tomáši Kozákovi ke krásnému 4. místu!

projít na článek

Ocenění vína Méthode Cap Classique

Gratulujeme úžasnému šumivému vínu Méthode Cap Classique k ocenění "Trophy" v kategorii "Best Sparkling Wine from South Africa" na The Champagne & Sparkling Wine World Championship 2017! Príspevok Ocenění vína Méthode Cap Classique zobrazený najskôr C

projít na článek

Robert Parker rozdal své body

Robert Parker rozdal své body ve vinařství Klein Constantia a výsledky nemohou být lepší. Nejvíce již tradičně zazářilo Vin de Constance s 96 body, ale ani skvělé "velké" víno z Anwilky není o moc pozadu s krásnými 92 body stejně jako Sauvignon Blanc no.3

projít na článek