Ocenění vína Méthode Cap Classique

Gratulujeme úžasnému šumivému vínu Méthode Cap Classique k ocenění "Trophy" v kategorii "Best Sparkling Wine from South Africa" na The Champagne & Sparkling Wine World Championship 2017! Príspevok Ocenění vína Méthode Cap Classique zobrazený najskôr Capewines.

projít na článek

Cladosporium cellare

Cladosporium cellare je ušlechtilá černá sklepní plíseň, která žije z výparů alkoholu ve víně. Čili tam, kde je technologie výroby vína uzpůsobená delšímu ležení vína v sudech. Typicky zní předpis pro výrobu tokajského vína ve slovenské oblasti, týkající

projít na článek

Zmrzliny a sladká ANNO vína

Zpráva komise č. 8 z odborného bádání v Hlavním městě vína Valticích, zda lze snoubit (sobášit) víno se zmrzlinou.

projít na článek

Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu

Společnost G2 zveřejnila ocenění na Jaro 2024. Řešení Sophos Firewall se opět umístilo jako jednička na trhu. Jedná se již[] Článek Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Křesadla za rok 2023 byla rozdána

Dobrovolníci dne 8. listopadu převzali ocenění za svou dobrovolnickou činnost Křesadlo 2023. Kdo ocenění získal a jak celý večer probíhal se dočtete zde https://doraplzen.cz/dokumenty/archiv/rok-2023/

projít na článek

Svařené víno

Aromatická na hrubo drcená směs do svařeného vína nebo punče. Na 0,25 l vína přidáme 1 lžíci směsi. Do svařeného vína můžeme přidat i ovocný džus (pomerančový, jablečný, višňový), nebo rum či griotku. Složení: citronová kůra, skořice, hřebíček. Balení: S

projít na článek