Šťavnatá žebra na 4 způsoby. S BBQ omáčkou, bez ní, v troubě či na grilu. Kterou zkusíte jako první? Žebra se tradičně pomalu vaří v udírně. Čím nižší teplota, tím déle to trvá, ale zároveň platí, že čím nižší teplota, tím více vnitřní vlhkosti si žebra při vaření udrží. Takže žebru pečenému při 63 °C bude trvat asi třikrát déle, oproti žebrům vařeným při 74 °C. A právě ta, která budou pečená na 63 °C budou nakonec mít šťavnatější, masitější texturu. Téměř jako extra- jemný steak. Žebra vařená při vyšší teplotě budou mít tradičnější texturu bbq žebra s dobře vytaveným tukem a masem, které se při konzumaci trhá. Příspěvek Grilovaná žebra pochází z Sous vide recepty
Poranění žeber vznikají většinou následkem dopravních, sportovních a pracovních úrazů a kriminálních činů. Dělíme je na poranění otevřená a zavřená. K úrazu dojde na základě mechanického tlaku. Vždy jde o velmi bolestivé zranění.
projít na článekJemná, krátká žebra. Krátká žebírka se vaří ve vlastní šťávě, takže nedochází ke ztrátě bohaté a masité chuti. Ve spojení s rajčatovou omáčkou z červeného vína toto jídlo jistě uspokojí i ty nejrozmazlenější strávníky. Příspěvek Sous Vide dušené ragú s kr
projít na článek