Sous vide recepty 300+ (on-line kuchařka zdarma)

Vyzkoušejte si doma jednoduché recepty metodou vaření Sous vide (vaření ve vakuu). Zvládne to opravdu každy, vyberte si ze stovek receptů zdarma!

projít na web

Sous Vide Prime Rib

Oběd i skvělá romantická večeře. Takový je dnešní recept. Metodou Sous vide připravovaná masa budou zaručeně vždy perfektně připravená na úroveň medium rare. A pozor! Zabere to hodinu vaření. Chcete-li vytvořit pěkně propečenou kůrku, pak stačí vložit mas

projít na článek

Strip Steak

Pokud máte zájem vyzkoušet vaření sous vide se steakem, pak je strip steak skvělým kusem masa, který můžete vyzkoušet. Dá se vařit téměř jakýmkoli způsobem, a pár hodin v precizním sous vide vařiči z něj vytvoří dokonalé jídlo. Bez velké práce. Tloušťka m

projít na článek

Sous Vide Medium-Rare pečeně

3 ingredience a vykouzlíte něco skutečně neopakovatelného Tento bezbožně lahodný recept od #anovafoodnerd Vincenta Meliho promění tradiční pečeni na lahodné jídlo připomínající ten nejdražší steak! Příspěvek Sous Vide Medium-Rare pečeně pochází z Sous vid

projít na článek

Sous Vide smažené kuře

Ameriko, tohle jídlo se ti vážně povedlo. Pojďme si připravit smažené kuře jako skvělé občerstvení pro sledování sportovních utkání, ale i pohodové rodinné sešlosti. Smažené kuře. Snad každý to miluje, ale ne každý je natolik sebevědomý, aby si ho připrav

projít na článek

Grilovaná žebra

Šťavnatá žebra na 4 způsoby. S BBQ omáčkou, bez ní, v troubě či na grilu. Kterou zkusíte jako první? Žebra se tradičně pomalu vaří v udírně. Čím nižší teplota, tím déle to trvá, ale zároveň platí, že čím nižší teplota, tím více vnitřní vlhkosti si žebra p

projít na článek

Sous Vide Panko kuře s žampiony

Žádné další strasti se smažením. S tímto super jednoduchým receptem na panko kuře budou výsledky vždy nejlepší. Spolehněte se, že takto připravené kuře bude dokonale propečené skrz naskrz. Smažení bude rychlé  1 až 2 minuty. Pak bude zvenku zlaté, křupav

projít na článek

Sous Vide trhané vepřové maso

Moderní, rychle připravené, stylové jídlo plné chuti. Moderní, stylové, neokoukané. Takové je trhané vepřové maso připravené metodou sous vide. Takto připravené šťavnaté maso můžete podávat s paníny, v toustu, jako burger nebo s hranolkami. Zkrátka ať zvo

projít na článek

Sous Vide Kuřecí Kari Jeden sáček

Podávejte s rýží a ozdobte červenou jarní cibulkou, plátkem limetky a čerstvými lístky koriandru. Toto je snadné indické jídlo vytvořené super jednoduchým postupem. Vyhnete se veškerému čekání a dušení. A přitom sous vide vařič zanechá dokonale propečené

projít na článek

Sous Vide dušené ragú s krátkými žebry

Jemná, krátká žebra. Krátká žebírka se vaří ve vlastní šťávě, takže nedochází ke ztrátě bohaté a masité chuti. Ve spojení s rajčatovou omáčkou z červeného vína toto jídlo jistě uspokojí i ty nejrozmazlenější strávníky. Příspěvek Sous Vide dušené ragú s kr

projít na článek

Sous Vide Losos se špenátem a dijonskou smetanovou omáčkou

Extra šťavnatý losos v poněkud netradiční, ale o to chutnější kombinaci. Křehký losos, jednodušší než kdy jindy. Tento recept v podstatě nevyžaduje žádnou úpravu. Losos připravený metodou sous-vide je šťavnatý a plný chuti. Díky vakuovému sáčku zůstane ve

projít na článek