Gündogana zarazila malá frustrace v šatně po prohraném utkání s Realem

Autokritika k výkonu týmu ze strany záložníka Gündogana byla po prohraném derby s Realem Madrid velmi přísná. Po porážce v nastavení ale německý reprezentant očekával daleko větší zdravé naštvání od svých spoluhráčů, které v šatně neviděl.

projít na článek

Rozhodčí neměří stejným metrem, rozvířil debaty o nerovnostech v lize Alvaro Morata

Útočník Atlética Madrid, bývalý hráč konkurenčního Realu, Alvaro Morata, byl dotázán, zda má pocit, že rozhodčí mají rozdílný metr pro Bílý balet a jiné kluby v lize. Otázky ohledně výkonu rozhodčích paradoxně vyvolalo poslední ligové utkání Atlética s Re

projít na článek

Cítil jsem se jako zbabělec, zpytoval Van Aert svědomí

Wout van Aert nehledal po prohraném mistrovství světa v cyklokrosu žádné výmluvy. „Mathieu byl nejsilnější, ale i tak jsem mohl vyhrát,“ řekl po dojezdu závodu a vyčítal si chyby.

projít na článek

Akreditace na utkání Česko 21 - Litva 21

Dovolujeme si vyhlásit akreditace na kvalifikační utkání Česko 21 – Litva 21, které se uskuteční dne 15. října 2024 od 18:00 hodin v Hradci Králové. 

projít na článek

Tvrdý trest pro Matouška. Za zákrok na sparťana Horáka vyfasoval dvanáct zápasů

Kariéru končit nemusí, od fotbalu si ale chvíli odpočine. Kapitán fotbalistů Kroměříže Tomáš Matoušek vyfasoval za surovou hru při utkání 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY Spartě Praha B trest na dvanáct soutěžních utkání.

projít na článek

Rozpis jaro 2014

Rozpis mistrovských utkání I.B třídy pro TJ Vojkovice na Jaro 2014 naleznete na těchto stránkách ROZPIS UTKÁNÍ

projít na článek