HAIGO jede do Brna ke čtvrtému podniku sezóny 2022

Seriál pro historiky inspirované socialistickou érou míří s Žigulíky, Škodovkami, ale také formulemi Estonia, či MT77 Masaryk Racing Days do Brna, ke svému teprve čtvrtému závodnímu víkendu.

projít na článek

Rychlá auta, zvuky motorů a nabitý program.

Na brněnském okruhu bylo k vidění mnoho závodní akce během tradičního podniku Masaryk Racing Days. Boss GP, Eset V4 Cup, ale třeba i historické vozy seriálu HAIGO potěšily minulý víkend fanoušky benzínu.

projít na článek

Truck trial láká na třetí podnik sezóny v Černuci

O víkendu 11. - 12. 9. 2020 se v pískovcně Taum v Černuci u Slaného sejdou mistři volantu terénních monster, aby poměřili své dovednosti ve třetím podniku letošní zkrácené sezóny Mistrovství ČR t Truck Trialu.

projít na článek

V polovině sezóny SCC vede Severina Breitenmoser, nyní do Brna

Letošní sezóna Sports Car Challenge měla v plánu celkem 6 závodních víkendů, ale původní plány se zatím smrštily na 5 víkendů, a tak SCC vstoupila závodem na Hockenheimringu skoro do své poloviny sezóny. Sports Car Challenge odjezdila v ČR hodně závodů,

projít na článek

Ukončení badmintonové sezóny 2022

Zveme Vás na ukončení sezóny oddílu badmintonu. Přijďte!

projít na článek

Začátek sezony 2022 medvědího česneku

Medvědí česnek na Vysočině již začíná růst. V teplejších lokalitách je již nějaký ten den jistě venku. The post Začátek sezony 2022 medvědího česneku first appeared on medvědí česnek.

projít na článek