Halloween v NZDM

V úterý odpoledne se v NZDM DoPatra konala dlouhodobě plánovaná akce a to „Helloween párty“. Letos jsme uživatele nerozdělovali na klub Čásek a klub Čas, ale uspořádali jsme jednu společnou akci. Soutěžili chlapci versus dívky. Pro naše uživatelé jsme si připravili celkem 6 soutěžních disciplín. Kostistav – stavění kostek na určitou část těla. Slož si mě – puzzle. Děs jídlo – hádaní dle chutí a čichu. Lov – lovení jablek. Kdo dřív – oblíbená židličkovaná a Mumifikace – zabalení nejmladšího z týmu do toaletního papíru. Jak mladší, tak i ti starší uživatelé si „Hellouween párty“ užili. O tři body vyhráli kluci. Pro všechny soutěžící byly připraveny sladké odměny a malé drobnosti. Príspevok Halloween v NZDM zobrazený najskôr NZDM DoPatra.

projít na článek

Halloween tipy: Jak na levný kostým a dekorace?

Neslavíte Halloween? Přicházíte o spoustu zábavy! Přinášíme tipy na halloweenský make-up, masky i dekorace. Užijte si hrůzostrašnou párty. Že to bude něco stát? Víme, jak oslavit Halloween za minimum peněz!

projít na článek

Velikonoční dílna

Přijde si uplést velikonoční pomlázku, ozdobit vajíčko nebo si vyrobit jarní dekoraci. Kdy: ve středu 5.4.2023 od 14:00 hod. v NZDM DoPatra. Príspevok Velikonoční dílna zobrazený najskôr NZDM DoPatra.

projít na článek

Ušetřete peníze při nákupu na Halloween

Blíží se nejděsivější noc roku, Halloween, který se koná 31.10. 2023. Halloween je ideální příležitostí k tomu, abyste se kreativně vyřádili s dekoracemi, ať už jste dospělí nebo máte děti. Většinu dekorací si můžete doma vyrobit sami a ušetřit peníze. St

projít na článek

Halloween ve školičce

The post Halloween ve školičce appeared first on ZŠ a MŠ Lingua.

projít na článek

Maškarní vČásku

Ve středu 21.února se v NZDM DoPatra uskutečnil dětský karneval pro uživatelé klubu Čásek. Na samém začátku programu jsme přivítali všechny návštěvníky karnevalu, především pak samotné děti, které si s sebou přinesly překrásné masky. Děti, které neměly m

projít na článek