Ušetřete peníze při nákupu na Halloween

Blíží se nejděsivější noc roku, Halloween, který se koná 31.10. 2023. Halloween je ideální příležitostí k tomu, abyste se kreativně vyřádili s dekoracemi, ať už jste dospělí nebo máte děti. Většinu dekorací si můžete doma vyrobit sami a ušetřit peníze. Stačí si k tomu nakoupit doplňky a poté už se můžete pustit do práce. V tomto článku se dozvíte o několika skvělých a levných nápadech na Halloween dekorace, které přinesou tuto tajemnou atmosféru a zábavu přímo k vám domů.

projít na článek

Tchibo sleva - ušetřete s věrnostním programem TchiboCard

Obchod Tchibo se specializuje především na prodej kávy. Ale nejen to. Na e-shopu nebo v kamenných prodejnách najdete také oblečení, bytový textil, dekorace do domácnosti, potřeby do kuchyně i sportovní vybavení. Zaregistrujte se do věrnostního programu Tc

projít na článek

Halloween tipy: Jak na levný kostým a dekorace?

Neslavíte Halloween? Přicházíte o spoustu zábavy! Přinášíme tipy na halloweenský make-up, masky i dekorace. Užijte si hrůzostrašnou párty. Že to bude něco stát? Víme, jak oslavit Halloween za minimum peněz!

projít na článek

Kvalitní oblečení levně? TOP 5 trendy kousků ASOS

Máte rádi kvalitu za nízké ceny? Cítíte se dobře v unisex oblečení? Představujeme ASOS - britský eshop s kvalitní módou. Oblékněte se podle tipů naší redakce a ušetřete za svůj outfit stovky korun. S cashbackem budete trendy, a ještě získáte peníze z ná

projít na článek

Halloween ve školičce

The post Halloween ve školičce appeared first on ZŠ a MŠ Lingua.

projít na článek

CCC klub aneb výhodná karta a slevy nejen na obuv

Sháníte nové pohodlné botky na léto, elegantní lodičky na společenskou událost nebo teplou zimní obuv? V CCC si zaručeně vyberete! Staňte se navíc členy Klubu CCC a ušetřete při nákupu obuvi co se dá!

projít na článek