Hankook Carboniacup 12.7. opět na Autodromu v Mostě

Již druhý letošní závod na Autodromu v Mostě mají před sebou jezdci Hankook Carboniacupu a závodní den se bude konat pod záštitou výrobce nápojů F-Drive, která se stala garantem a den se tedy bude jmenovat F-DRIVE Racing Day. O svěží chuť tedy nebude v Mostě nouze.

projít na článek

Hankook Carboniacup zahájil sezónu 2023 na mosteckém autodromu

Po zimní přestávce si účastníci Panattoni Racing Day v Mostě konaném na Autodromu v Mostě vyzkoušeli novou, nebo jen trochu vylepšenou techniku na prvních závodech Hankook Carboniacupu, tedy závodů na okruzích v kategoriích cestovních aut, sériových cesto

projít na článek

Panattoni Racing Day v Mostě zahájí třináctou sezónu

Letošní sezónu zahajuje Hankook Carboniacup opět na domácím autodromu v Mostě, kde uvidíme více, jak 100 vozů. Vstup pro diváky do prostoru depa i na tribuny máme opět zdarma.

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek

Druhé klání Hankook Carboniacupu v Mostě ve znamení vedra

Již čtvrtým závodem se přehoupla sezona za její polovinu a podruhé letos startovali závodníci Hankook Carboniacupu na Autodromu v Mostě. Tentokrát ovšem vyměnili chladné dubnové počasí za tropické vedro, a tak pneumatiky dostaly zabrat, ale nejen ty.

projít na článek

Carboniacup vstupuje do jubilejní 10. sezóny závodem v Mostě

Skvělých 95 přihlášených vozů přivítá na startu letošního prvního závodu Carboniacup na autodromu v Mostě dne 11.6., kam firma F-Drive vložila své finanční prostředky, přičemž se stala garantem závodů a její jméno tedy nese i název závodu F-Drive Energy D

projít na článek