Pro výrobu této směsi se používá devět druhů kávy Arabica v 100% zastoupení. Zrna pocházejí výhradně z Kolumbie, která je druhým největším producentem kávy ve Střední Americe. Směs je připravována v nejvyšší kvalitě. Oproti sériově vyráběným kávám z Brazílie a Kolumbie se Gourmet Colombus vyznačuje vyšší kvalitou zrn Arabica. Jsou měkké a velmi aromatické. A právě tyto vlastnosti také vévodí kávě Hausbrandt Columbus, perfektně vyvážená chuť s nádechem citrusových plodů, hořká čokoláda a náznak chuti lékořice.
Hausbrandt Espresso Nonnetti je nejstarší směsí této legendární italské značky, praží se už od roku 1910. Jedná se o nádherně krémovou směs s 80% podílem kávy Arabica a 20% podílem vybraných zrn kávy Robusta.
projít na článekKáva Attibassi Crema d'Oro je výborná káva na kteroukoliv část dne. Díky kombinaci vzácných zrn Robusty z Indie, Afriky a Dálného východu, a nejlepších zrn kávy Arabica z Brazilských planin je výsledkem káva s bohatou vůní a chutí.
projít na článekExklusivní směs La Bottega Extra pražená tradičním způsobem na ohni z bukového dřeva. Po necelých 30 minutách pražení nad hořícím dřevem získávává káva neuvěřitelně bohatou a nasládlou chuť, kterou u konvenčně pražených druhů nikdy nepocítíte.
projít na článekTaké máte rádi malé ostré espresso ideálně na stojáka u baru? Atmosféru italské kavárny samozřejmě nedokážeme nahradit, ale požitek s kávou TRE FORZE! si bez problému přenesete až domů. Káva Tre Forze! původem z malé vesnice na úpatí sicilské sopky Etna j
projít na článekJedinečná kávová směs Attibassi Espresso vzniká z pečlivě vybraných zrn kávy Arabica z Brazílie, které dodávají kávě sladkou chuť, zatímco zrna ze střední Ameriky a Etiopie obohacují chuť aromatickými prvky. Malé množství zrn Robusta doplňuje tuto skvělou
projít na článek