Havarijní služba - čištění odpadů a kanalizace

V případě havárií na odpadech a kanalizaci pro Vás nabízíme havarijní službu, kterou poskytujeme nepřetržitě 24 hodin denně! Pokud potřebujete urgentní pomoc s neodtékajícími odpady či ucpanou kanalizací, kontaktujte náš havarijní servis! Pomůžeme Vám rychle a efektivně! Při zásahu pokaždé dbáme především na minimalizaci znečištění prostor zákazníka, proto k zásahu v interiéru používáme vždy speciální ochrannou hadici na pružině! S čím Vám v případě havárie kanalizace a odpadu pomůžeme?

projít na článek

Čištění kanalizace

Čistíme ucpané odpady! Vyčistíme strojově, tlakovou vodou do 100mm potrubí, nebo chemicky. Zvážíme která alternativa bude účinnější a vyčistíme. Provádíme i vnitřní frézování stoupaček, čistíme i ležaté potrubí kanalizace. Čištění okapových vpu

projít na článek

Potřebujete odborníka na čištění kanalizace?

Pokud vás trápí ucpaná kanalizace, neprůchodný odpad, ba dokonce záchod, je na čase poohlédnout se po odborné společnosti, která vám ušetří spoustu práce, času a ve výsledku i peněz. Pokusili jste se o čištění vlastními silami, ovšem bez kýženého výsledku

projít na článek

Havarijní služba - topenáři

Mimo ostatních topenářských služeb poskytujeme i nonstop havarijní topenářský servis, který je zde pro Vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

projít na článek

Havarijní služba - Instalatéři

Mimo objednaných instalatérských služeb Vám nabízíme i havarijní instalatérskou službu, která funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Myšlenkou této služby je poskytnout Vám v případě nouze okamžité odstranění urgentní závady.

projít na článek

Havarijní služba - plynaři

Naše společnost nabízí i nonstop havarijní službu plynařů, kteří Vám pomohou v případě havárií, úniků či instalacích plynových zařízení. Pohotovostní plynaři Vám pomohou 24 hodin denně, 365 dní v roce!

projít na článek