Havarijní služba - plynaři

Naše společnost nabízí i nonstop havarijní službu plynařů, kteří Vám pomohou v případě havárií, úniků či instalacích plynových zařízení. Pohotovostní plynaři Vám pomohou 24 hodin denně, 365 dní v roce!

projít na článek

Instalatéři Praha havarijní služba NONSTOP servis kotlů

Instalatéři Praha – instalatérské práce – topenářské práce – plynařské práce – havarijní služba nonstop – plynařské činnosti nonstop – topenáři Praha – plynaři Praha – instalatérské práce servis kotlů Naše instalatérská firma dostala velmi zajímavé slevy

projít na článek

Havarijní služba - topenáři

Mimo ostatních topenářských služeb poskytujeme i nonstop havarijní topenářský servis, který je zde pro Vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

projít na článek

Havarijní služba - Instalatéři

Mimo objednaných instalatérských služeb Vám nabízíme i havarijní instalatérskou službu, která funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Myšlenkou této služby je poskytnout Vám v případě nouze okamžité odstranění urgentní závady.

projít na článek

Havarijní služba - čištění odpadů a kanalizace

V případě havárií na odpadech a kanalizaci pro Vás nabízíme havarijní službu, kterou poskytujeme nepřetržitě 24 hodin denně! Pokud potřebujete urgentní pomoc s neodtékajícími odpady či ucpanou kanalizací, kontaktujte náš havarijní servis! Pomůžeme Vám ryc

projít na článek

Havarijní servis NONSTOP

Napište nám svůj problém s kanalizací.Závadu si nejdříve prohlédneme a pak navrhneme řešení.Oblast našeho působení pro Havarijní servis NONSTOP je celý Karlovarský kraj. Především města Kraslice, Karlovy Vary, Chodov, Sokolov a Cheb. 

projít na článek