Herbadent-profesional.cz

Webová prezentace profesionální řady produktů společnosti Herbadent. Web presentation of the professional product line of the Czech company Herbadent.. Článek Herbadent-profesional.cz se nejdříve objevil na Twin Design Studio.

projít na článek

Katalog Herbadent

Grafický návrh, sazba a tisk prodejních katalogů české společnosti Herbadent. Graphic design, typesetting and printing of retail catalogues Herbadent. Článek Katalog Herbadent se nejdříve objevil na Twin Design Studio.

projít na článek

Zubní kartáčky HERBADENT

Grafické návrhy a předvýrobní příprava kompletní řady zubních kartáčků HERBADENT. Graphic designs and pre-production of all HERBADENT toothbrushes series. Článek Zubní kartáčky HERBADENT se nejdříve objevil na Twin Design Studio.

projít na článek

Zubní pasta HERBADENT Professional

3D vizualizace produktů profesionální řady zubní pasty a zubního gelu HERBADENT. 3D visualization of the professional line of HERBADENT tooth paste and gel. Článek Zubní pasta HERBADENT Professional se nejdříve objevil na Twin Design Studio.

projít na článek

Filip Peřinka: Profesionální brandové focení s Janou Hozovou Zkušenost, která inspiruje

Před několika dny jsem navštívil fotografický ateliér Jany Hozové za účelem brandového focení pro nově vznikající webové stránky. Jako někdo, kdo pracuje v oblasti sportovních služeb, jsem se vždy snažil být v každém detailu profesionál. Očekávání byla vy

projít na článek

1000 skutečných fanoušků

Znáte tezi o 1000 skutečných fanoušcích? Říká, že jako kreativní profesionál nepotřebujete miliony sledujících, stačí vám 1000 těch skutečných, kteří vás budou podporovat a nakoupí. Jessica Abel ale tuto myšlenku v dalším ze svých výborných článků vyvrací

projít na článek