Hitmakeři KEKS vyzkouší při svém koncertu akustiku jeskyně Výpustek

Blansko, 4. srpna 2023 – Víš, Proč holky pláčou, Nářez či Človíček. To jsou jen některé z rádií známých hitů kapely KEKS, jejíž hudba rozezní v pátek 11. srpna 2023 od 18:00 jeskyni Výpustek u Křtin v Moravském krasu. „Mimořádný akustický koncert v Jindřichově sále Výpustku s úžasným zvukem je pro Moravu takový dárek, protože zde příliš nevystupujeme. O to však více věříme, že si lidé, které písně KEKSu oslovují, do těchto netradičních koncertních prostor cestu najdou,“ říká manažer kapely Jan Vyskočil.

projít na článek

Macocha a punkevní jeskyně

Moravský kras macocha a punkevní jeskyně Macocha je propast The post Macocha a punkevní jeskyně first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek

Solná jeskyně po letní pauze opět otevřena

Solná jeskyně bude od 2.10. po letní pauze opět otevřena. Přijďte využít možnosti nerušené relaxace, a posílení Vaší imunity. Objednávat se můžete na tel. 739 634 361. Bližší informace o solné jeskyni včetně ceníku vstupného najdete zde: https://poliklini

projít na článek

Nové fotogalerie z koncertů

Tři nové fotogalerie z nedávných koncertů v pražské Čajovně jedna báseň, v Malé scéně v Ústí nad Orlicí a z hostování na soutěži Notování najdete ve fotorubrice Sólové koncerty .

projít na článek

Fotografie z koncertu v Kaštanu

Fotografie z koncertu s kapelou 29 Saiten v pražském Kaštanu (sobota 12.5.2012) si můžete prohlédnout na serveru mahudba.cz . Jejich autorem je Martin Myslivec, kterému patří moje velké poděkování.

projít na článek

Fotogalerie z koncertu v Kaštanu

Díky Martinovi Myslivcovi máme řadu vydařených fotografií z nedávného koncertu v pražském klubu Kaštan (23.5.), kapela ve složení Josef Štěpánek, Marek Štifter, Martin Kopřiva, Luka Šuto & Iva Pazderková jakožto milá pódiová návštěva. Celá galerie zde .

projít na článek