Hitparáda Proglasu: děkujeme !

Do hitparády Rádia Proglas byla nasazena svižná pecka Červená tma z alba Noc ozvěn a rázem se ocitla na pátém místě, pak díky Vašim hlasům v dalším kole postoupila na místo čtvrté. Po třetím kole byla na místě devátém, ve čtvrtém dokonce na druhém a po pátém kole na čtvrtém. Podle pravidel hitparády byla nahrazena další písní z alba Noc ozvěn, a sice vcelku obdobně svižnou Princeznou . Ta byla dvakrát na místě devátém, pak si polepšila místem sedmým, pak byla ještě v dalším kole je na místě osmém. Děkujeme všem, kteří jste nám poslali své hlasy !

projít na článek

Hitparáda velká sedma

HLASUJ PRO NEÔEGO STRAST DO 22. 8. V HITPARÁDĚ VELKÁ 7 NA RÁDIU 1 Hlasuj pro Strast do 22. 8. v hitparádě Velká 7 na Rádiu 1 Článek Hitparáda velká sedma se nejdříve objevil na Marius Konvoj.

projít na článek

Song Volá v hitparádě Proglasu nyní na sedmém (šťastném?) místě

Píseň Volá (v podání Alice Holubové) ,  jejíž živá nahrávka byla pořízena na našem koncertě ve Zbraslavi u Brna, byla nasazena do 695. kola hitparády rádia Proglas . Díky Vašim hlasům se umístila na skvělém třetím místě, v následujícím kole č. 696 se umís

projít na článek

Děkujeme za registraci

Děkujeme za registraci do jednoho z našich kurzů v roce 2024 Dobrý den,děkujeme za Váš zájem o... The post Děkujeme za registraci appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Repríza na Proglasu

Reprízu podzimního rozhovoru s PL o Noci ozvěn a Majerovkách si můžete poslechnout v pondělí 23.2. od 19.15 v pořadu Jak se Vám líbí ? na vlnách Radia Proglas .

projít na článek

60 minut s Majerovkami na Proglasu

V sobotu 8. listopadu 2008 a v repríze v úterý 11. listopadu vysílalo Radio Proglas  v pořadu Slyšte, lidé! náš hodinový profil . Pořad si můžete poslechnout zde .

projít na článek