Hledáme instalačního technika chytrých domů

Popis práce: Zapojování především komunikačních svorek a kabelů systémových modulů V kooperaci s místními elektrikáři realizace a dohled nad instalací silových rozvodů a rozvaděčů Naše požadavky Platná vyhláška 50, §6 Řidičský průkaz skupina B / mobilita Spolehlivost Vítáme zkušenosti (není podmínkou, zaškolíme): S klasickou silovou instalací rodinných domů S instalací zabezpečovacích systémů (pohybové senzory, detekce otevření) S instalací datových rozvodů (krimpování RJ konektorů) atd. Ostatní: Činnost zejména v oblasti Brno a okolí, občasně různě po ČR (typicky 1 ~ max 2 denní výjezdy k zákazníkům) Flexibilní úvazek (práce na dohodu, či IČO), na začátek cca 1-2 dny týdně Plánování termínu instalací dle vašich potřeb Napište nám na info@caspiatech.

projít na článek

Hledáme posily do týmu

Právě hledáme: Vedoucího montáže, Konstruktéra jednoúčelových strojů, Elektromechanika, Elektroprojektanta. Více informací v sekci Kariéra Článek Hledáme posily do týmu se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek

Hledáme nové lektory

Bavilo by vás učit angličtinu, němčinu, španělštinu? Pak hledáme právě vás. Napište nám, nebo rovnou přijďte, ať se seznámíme. Těšíme se navás. The post Hledáme nové lektory appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Hledáme studenty a učitele

Hledáme studenty a učitele na doučování školních předmětů. Zavolejte nebo napište, pokud splníte naše požadavky, určitě se domluvíme. The post Hledáme studenty a učitele appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Zabezpečení chytrých domů

Doma máme všichni jedno zásadní IT zařízení, tím je router. Je to zařízení, pomocí kterého se připojujeme k internetu. Ruku na srdce, kolik z vás pravidelně aktualizuje firmware v routeru. Přitom se přes toto zařízení připojujeme například do banky, kde m

projít na článek

Hledáme školního psychologa

Jste psychologem nebo psycholožkou a rádi byste pracovali ve školním prostředí? Výborně! Právě Vás totiž hledáme na pozici školního psychologa pro Gymnázium Dačice od září 2020.

projít na článek