Hledáme mistra odborné přípravy

Naše škola hledá nového mistra odborné přípravy lesních mechanizátorů. Dobrá práce s lesnickou technikou je nutný předpoklad.Neváhejte a ozvěte se. Možná je to příležitost právě pro Vás.Informace na telefonu 773 040 490. The post Hledáme mistra odborné přípravy appeared first on SLŠ a SOŠ Šluknov.

projít na článek

Hledáme posily do týmu

Právě hledáme: Vedoucího montáže, Konstruktéra jednoúčelových strojů, Elektromechanika, Elektroprojektanta. Více informací v sekci Kariéra Článek Hledáme posily do týmu se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek

Hledáme nové lektory

Bavilo by vás učit angličtinu, němčinu, španělštinu? Pak hledáme právě vás. Napište nám, nebo rovnou přijďte, ať se seznámíme. Těšíme se navás. The post Hledáme nové lektory appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Hledáme studenty a učitele

Hledáme studenty a učitele na doučování školních předmětů. Zavolejte nebo napište, pokud splníte naše požadavky, určitě se domluvíme. The post Hledáme studenty a učitele appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Kurz přípravy na CEA

Pro zájem ze strany studentů otevřu od září i kurz přípravy na CAE. Nabízím 2 volná místa.

projít na článek

Hledáme školního psychologa

Jste psychologem nebo psycholožkou a rádi byste pracovali ve školním prostředí? Výborně! Právě Vás totiž hledáme na pozici školního psychologa pro Gymnázium Dačice od září 2020.

projít na článek