Hledáme sales managera

Koho hledáme Nadšeného borce, který bude umět obchodně spojit starý developerský svět s novými moderními technologiemi. Člověka s vlastním rozumem, tahem na branku. Nikdo ti u nás nebude říkat co máš dělat, strategii obchodního rozvoje si určíš sám.Ideální bude, když budeš mít zkušenosti, nebo kontakty v developerském světě.Co nabízíme? Velkou svobodu a seberealizaci. Nemáme investora, který by nás do něčeho nutil. Proto děláme věci podle svého, jak nejlíp to umíme.

projít na článek

Hledáme posily do týmu

Právě hledáme: Vedoucího montáže, Konstruktéra jednoúčelových strojů, Elektromechanika, Elektroprojektanta. Více informací v sekci Kariéra Článek Hledáme posily do týmu se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek

Hledáme nové lektory

Bavilo by vás učit angličtinu, němčinu, španělštinu? Pak hledáme právě vás. Napište nám, nebo rovnou přijďte, ať se seznámíme. Těšíme se navás. The post Hledáme nové lektory appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Hledáme studenty a učitele

Hledáme studenty a učitele na doučování školních předmětů. Zavolejte nebo napište, pokud splníte naše požadavky, určitě se domluvíme. The post Hledáme studenty a učitele appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Hledáme školního psychologa

Jste psychologem nebo psycholožkou a rádi byste pracovali ve školním prostředí? Výborně! Právě Vás totiž hledáme na pozici školního psychologa pro Gymnázium Dačice od září 2020.

projít na článek

Hledáme strojního konstruktéra

Do našeho týmu strojních konstruktérů hledáme nového kolegu na pozici Mechanical Engineer/Konstruktér – senior, který převezme zodpovědnost za samostatný vývoj projektů. Vymýšlíme, navrhujeme a vyrábíme high-tech stroje určené do automatizovaných průmyslo

projít na článek