Hledáme zdravotní sestru/ zubní instrumentářku

Centrum zubní péče B smile v Osové Bítýšce hledá zdravotní sestru/ zubní instrumentářku do ambulance zubního lékaře na plný nebo i zkrácený úvazek. Zajímavé platové ohodnocení, příjemné pracovní prostředí a četné benefity. Bližší informace na tel. 773 500 753, e-mail: [email protected]. The post Hledáme zdravotní sestru/ zubní instrumentářku appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek

VetPark hledá nové kolegy!

Nabídka práce pro veterináře, absolventy, ale i veterinární techniky a humánní zdravotní sestry, s možností ubytování, karierního i profesního růstu v dynamické firmě se silným zázemím, pod vedením renomovaných odborníků. Aktuálně přijmeme: Veterinár

projít na článek

Hledáme posily do týmu

Právě hledáme: Vedoucího montáže, Konstruktéra jednoúčelových strojů, Elektromechanika, Elektroprojektanta. Více informací v sekci Kariéra Článek Hledáme posily do týmu se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek

Nově ve vybavení zubní vrtačka

Nyní můžeme nově svým pacientům poskytnout vrtání, obrušování a leštění zubů zubní vrtačkou!

projít na článek

Hledáme nové lektory

Bavilo by vás učit angličtinu, němčinu, španělštinu? Pak hledáme právě vás. Napište nám, nebo rovnou přijďte, ať se seznámíme. Těšíme se navás. The post Hledáme nové lektory appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Hledáme studenty a učitele

Hledáme studenty a učitele na doučování školních předmětů. Zavolejte nebo napište, pokud splníte naše požadavky, určitě se domluvíme. The post Hledáme studenty a učitele appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek