Hluk hostil předposlední klání nejvyšší ligy pákařů

Všichni příznivci armwrestlingu se v sobotu 6. listopadu sjeli do Hluku na Zlínsku, aby změřili své síly a bojovali o další body. Na soutěži se představila téměř kompletní reprezentační sestava. Extraliga v Hluku byla poslední prověrkou národního týmu před prosincovým mistrovství světa.

projít na článek

Carboniacup přilákal na Slovensko rekordních 83 aut

Slovenský okruh u Orechovej Potoni hostil už letošní páté klání Carboniacupu, tedy předposlední závodní víkend, tentokrát však velmi obsazený, a to hned 83 vozy, což byl na této oblíbené trati za 4ročníky seriálu rekordní počet.

projít na článek

Triatlonista Jan Čelůstka 27. v závodě MS v Jižní Koreji

Jihokorejský Tongyeong hostil v sobotu 22.10. předposlední závod seriálu Mistrovství světa v triatlonu. Na start se postavili i dva čeští reprezentanti, Jana Machačová a Jan Čelůstka. Oba shodně závod dokončili ve třetí desítce.

projít na článek

Kristejn a Zimovjanová vybojovali tituly mistrů ČR

Žamberk o víkendu hostil předposlední závod Českého poháru v duatlonu. Podnik s názvem Žamberský NO+BL DUATLON byl zároveň mistrovstvím České republiky v krátkém duatlonu a tituly národních šampionů vybojovali Lukáš Kristejn a Tereza Zimovjanová.

projít na článek

Bowler Jan Macek ve šlágru nejvyšší švédské bowlingové ligy

Nejlepší čeští bowleři jsou pravidelnými posilami švédských týmů bojujících v první a druhé švédské bowlingové lize. Švédsko patří mezi světové bowlingové velmoci a také úroveň švédské ligy je na světové úrovni. Hrají zde i profesionální hráči z americké

projít na článek

Znojmo ani semifinalisté 1. ligy možnost hrát Extraligu žen nevyužijí

V Extralize žen je aktuálně 11 týmů. Start98 se jako vítěz baráže o Extraligu žen rozhodl zůstat ve druhé nejvyšší soutěži, možnost The post Znojmo ani semifinalisté 1. ligy možnost hrát Extraligu žen nevyužijí first appeared on Florbalově.

projít na článek