Max Karhan opět úřadoval

Automotodrom Brno hostil předposlední podnik letošní sezony F4 CEZ a nejvýraznější při něm byl opět český závodník Max Karhan.

projít na článek

Max Karhan se představil také doma v Třinci

Max Karhan z Lukamotorsportu se představil také na domácí trati a po evropské anabázi zavítal do Třince na závody Champions of the Future 2023.

projít na článek

Max Karhan sbírá zkušenosti a daří se mu

Max Karhan z Lukamotorsport jel čtvrtý závod série WSK Super Masters na Italském okruhu Cremona, kde získával další cenné zkušenosti v první sezóně třídy OK.

projít na článek

Max Karhan měl na Red Bull Ringu 23 soupeřů

Známé rakouské středisko motoristických sportů Red Bull Ring hostilo letošní druhý podnik F4 CEZ a Max Karhan v týmu Jenzer Motorsport s vozem Tatuus T421 stál na startu proti 23 soupeřům.

projít na článek

Max Karhan odváží z Mostu letošní druhou výhru

Jezdec týmu Jenzer Motorsport Max Karhan si letos vyjel už druhou výhru v seriálu F4 CEZ Championship 2024. Na autodromu v Mostě dominoval ve třetí jízdě.

projít na článek

Max Karhan v Balaton Park pokračoval ve třídě F4

Start nové sezóny F4 CEZ obstaral úvod seriálu na krásném novém okruhu s homologací FIA Balaton Park. Max Karhan zahájil sezónu s formulí Tatuus Abarth 1,4 Turbo výborným pátým místem ze čtrnácti závodníků z různých koutů Evropy a organizátor slibuje, že

projít na článek