Max Karhan odváží z Mostu letošní druhou výhru

Jezdec týmu Jenzer Motorsport Max Karhan si letos vyjel už druhou výhru v seriálu F4 CEZ Championship 2024. Na autodromu v Mostě dominoval ve třetí jízdě.

projít na článek

Max Karhan opět úřadoval

Automotodrom Brno hostil předposlední podnik letošní sezony F4 CEZ a nejvýraznější při něm byl opět český závodník Max Karhan.

projít na článek

Max Karhan měl na Red Bull Ringu 23 soupeřů

Známé rakouské středisko motoristických sportů Red Bull Ring hostilo letošní druhý podnik F4 CEZ a Max Karhan v týmu Jenzer Motorsport s vozem Tatuus T421 stál na startu proti 23 soupeřům.

projít na článek

Stovka aut láká do Mostu na Carboniacup

Již první letošní klání v dubnu Carboniacupu přilákalo do Mostu slušný počet aut a druhé letošní vystoupení čeká jezdce Carboniacupu v Mostě již ve středu 15.8. Hlavní závody jsou na programu od 15,30-18,00h. Celkem se do Mostu sjede stovka účastníků ve č

projít na článek

Max Karhan zahájil závodem WSK 2023 s novou technikou v Lonátu

Za mrazivého lednového počasí se jel úvodní letošní závod motokárového WSK na trati v italském Lonátu. Motokárový jezdec Max Karhan se po prvním seznámení s novou třídou a technikou při listopadovém závodě WSK v roce 2022 a testování na začátku ledna 2023

projít na článek

Max Karhan se představil také doma v Třinci

Max Karhan z Lukamotorsportu se představil také na domácí trati a po evropské anabázi zavítal do Třince na závody Champions of the Future 2023.

projít na článek