Max Karhan zahájil závodem WSK 2023 s novou technikou v Lonátu

Za mrazivého lednového počasí se jel úvodní letošní závod motokárového WSK na trati v italském Lonátu. Motokárový jezdec Max Karhan se po prvním seznámení s novou třídou a technikou při listopadovém závodě WSK v roce 2022 a testování na začátku ledna 2023, zúčastnil prvního letošního ostrého závodu.

projít na článek

Max Karhan se představil také doma v Třinci

Max Karhan z Lukamotorsportu se představil také na domácí trati a po evropské anabázi zavítal do Třince na závody Champions of the Future 2023.

projít na článek

Max Karhan sbírá zkušenosti a daří se mu

Max Karhan z Lukamotorsport jel čtvrtý závod série WSK Super Masters na Italském okruhu Cremona, kde získával další cenné zkušenosti v první sezóně třídy OK.

projít na článek

Matyáš Pálka zahájil novou sezónu závodem italského mistrovství

Maty se po loňském celkovém třetím místě v CIV přesunul do pro něj nové kategorie kde již nezávodí s dětmi, ale s téměř dospělými závodníky. I přesto se dosahovanými časy ve všech tréninkových jízdách držel v popředí klasifikace.

projít na článek

Mostecký Rieger Motorsport vítězný na domácím okruhu

Nedělním závodem na Autodromu Most začal další ročník mezinárodního seriálu závodů na okruzích Carbonia Cup 2017. Pro náš tým to zároveň byl první ostrý start s novou technikou, kterou se pro letošek stala formule Gloria C8F osazená litrovým motorem Yamah

projít na článek

Octavia Cup v sezóně 2018 s novou technikou

Český pohárový seriál Octavia Cup zahájil oficiálním testem na autodromu v Mostě sezónu 2018. Na konci dubna čeká jezdce na stejném okruhu první závodní víkend, a to po boku prestižní německé série ADAC GT Masters. Startovní listina čítá v tuto chvíli 17

projít na článek