Matyáš Pálka zahájil novou sezónu závodem italského mistrovství

Maty se po loňském celkovém třetím místě v CIV přesunul do pro něj nové kategorie kde již nezávodí s dětmi, ale s téměř dospělými závodníky. I přesto se dosahovanými časy ve všech tréninkových jízdách držel v popředí klasifikace.

projít na článek

Matyáš Pálka boduje v italském šampionátu Minimoto

Poslední body do CIV připsány v Castrezzato. Břeclavský závodník Matyáš Pálka o tomto víkendu vybojoval další body do mezinárodního mistrovství Itálie.

projít na článek

Charouz Racing System zahájil sezónu FIA F2 na stupních vítězů

Závodní tým Charouz Racing System skvěle zahájil letošní sezónu FIA Formula 2 Championship. V úvodu sezóny na mezinárodním okruhu v Bahrajnu, se v prvním závodě David Beckmann prosadil na stupně vítězů.

projít na článek

Max Karhan zahájil závodem WSK 2023 s novou technikou v Lonátu

Za mrazivého lednového počasí se jel úvodní letošní závod motokárového WSK na trati v italském Lonátu. Motokárový jezdec Max Karhan se po prvním seznámení s novou třídou a technikou při listopadovém závodě WSK v roce 2022 a testování na začátku ledna 2023

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na okruhovou sezonu 2017

Roudnický tým Buggyra International Racing zahájil ve středu 2. listopadu na mosteckém autodromu testovací program na novou okruhovou sezonu 2017. Do Mostu přijeli se svými speciálními tahači i oba jezdci, Adam Lacko a Jiří Forman.

projít na článek

TÉO PŘIŠEL, VIDĚL A POKAŽDÉ ZVÍTĚZIL!

O víkendu zahájili jezdi Buggyra Academy Aliyyah Koloc a Téo Calvet závodem na francouzském okruhu Charade novou truckovou sezónu. Jak napovídá titulek, úvod předčil i hodně optimistická očekávání.

projít na článek