Max Karhan měl na Red Bull Ringu 23 soupeřů

Známé rakouské středisko motoristických sportů Red Bull Ring hostilo letošní druhý podnik F4 CEZ a Max Karhan v týmu Jenzer Motorsport s vozem Tatuus T421 stál na startu proti 23 soupeřům.

projít na článek

Šampionát DTM pokračuje tento víkend na rakouském Red Bull ringu

Bortolotti vyhrál první závod DTM na Red Bull Ringu a posunul se do čela šampionátu.

projít na článek

Rekordní počet formulí na Red Bull Ringu

Série F4 CEZ ještě nikdy neměla tak početné startovní pole jako o uplynulém víkendu na Red Bull Ringu. Přesto se z výher radoval vždy jeden tým – PHM AIX Racing. Nutno podotknout, že pokaždé dosáhl na triumf jiný jezdec, který musel o prvenství tvrdě bojo

projít na článek

Souboj Homoly a Busciho pokračoval na Red Bull Ringu

Ačkoliv oba patřili se svými vozy k nejtěžším ve startovním poli, extra závaží nezastavilo Maťa Homolu a Attilu Bucsiho v cestě za prvenstvím na Red Bull Ringu. Jejich souboj o titul pokračuje a v průběžném hodnocení je dělí pouhé dva body.

projít na článek

Enge na Red Bull Ringu vybojoval první vítězství v ADAC GT

Český jezdec Tomáš Enge si na své konto připisuje další cenný skalp, když se mu podařilo urvat první vítězství v seriálu ADAC GT Masters. Na Red Bull Ringu startoval s australským parťákem Davidem Russellem s novým Lamborghini Gallardo R-EX týmu Reiter En

projít na článek

Denis Waszek a Miro Konopka zářili na RedBull ringu

Nedělní program na Red Bull Ringu odstartoval prvním sprintem ESET Cupu, který se konal v dopoledních hodinách. Z dominantního vítězství se radoval Dennis Waszek s vozem Lamborghini Super Tropheo týmu GT2 Motorsport.

projít na článek