Souboj Homoly a Busciho pokračoval na Red Bull Ringu

Ačkoliv oba patřili se svými vozy k nejtěžším ve startovním poli, extra závaží nezastavilo Maťa Homolu a Attilu Bucsiho v cestě za prvenstvím na Red Bull Ringu. Jejich souboj o titul pokračuje a v průběžném hodnocení je dělí pouhé dva body.

projít na článek

Šampionát DTM pokračuje tento víkend na rakouském Red Bull ringu

Bortolotti vyhrál první závod DTM na Red Bull Ringu a posunul se do čela šampionátu.

projít na článek

Rekordní počet formulí na Red Bull Ringu

Série F4 CEZ ještě nikdy neměla tak početné startovní pole jako o uplynulém víkendu na Red Bull Ringu. Přesto se z výher radoval vždy jeden tým – PHM AIX Racing. Nutno podotknout, že pokaždé dosáhl na triumf jiný jezdec, který musel o prvenství tvrdě bojo

projít na článek

Enge na Red Bull Ringu vybojoval první vítězství v ADAC GT

Český jezdec Tomáš Enge si na své konto připisuje další cenný skalp, když se mu podařilo urvat první vítězství v seriálu ADAC GT Masters. Na Red Bull Ringu startoval s australským parťákem Davidem Russellem s novým Lamborghini Gallardo R-EX týmu Reiter En

projít na článek

Max Karhan měl na Red Bull Ringu 23 soupeřů

Známé rakouské středisko motoristických sportů Red Bull Ring hostilo letošní druhý podnik F4 CEZ a Max Karhan v týmu Jenzer Motorsport s vozem Tatuus T421 stál na startu proti 23 soupeřům.

projít na článek

Denis Waszek a Miro Konopka zářili na RedBull ringu

Nedělní program na Red Bull Ringu odstartoval prvním sprintem ESET Cupu, který se konal v dopoledních hodinách. Z dominantního vítězství se radoval Dennis Waszek s vozem Lamborghini Super Tropheo týmu GT2 Motorsport.

projít na článek