Hospodaření s dešťovou vodou ZŠ Mohylová

V březnu roku 2024 stavíme pro základní školu v Praze dešťovou nádrž o objemu 18m3. Sídlištní škola, která chová slepice a ovce a do hospodaření aktivně zapojuje děti, chce hospodárně nakládat i s dešťovou vodou. Naše činnost mimo jiné obsahuje i stavbu ruční pumpy, aby si děcka vodu natočila pěkně postaru. Prostě škola hrou. The post Hospodaření s dešťovou vodou ZŠ Mohylová appeared first on www.korenova-cistirna.cz.

projít na článek

Nádrže na dešťovou vodu Libice

Na podzim 2023 jsme prováděli realizaci dvou 10m3 dvouplášťových nádrží na dešťovou vodu. V rámci prací jsme realizovali i dešťové svody ze střech komplexu rodinného domu a hospodářských stavení. Prováděli jsme i systém čerpání jak do domu, tak i na záliv

projít na článek

Skanzen Krňovice - HOSPODAŘENÍ NA VSI | 10. - 11.8.2013 | Třebechovice pod Orebem

Název akce: HOSPODAŘENÍ NA VSI Termín akce: 10. 8. 2013 až 11. 8. 2013 Začátek: 10.00 Ukázky historických způsobů hospodaření na vsi Ukázky historické zemědělské techniky a práce s dobovým nářadím - ukázky v provozu. Srpen je období žní, přijďte si proto

projít na článek

Permakulturní hospodaření v projektu Les psích duší

Tento článek nejenže vysvětlí, co znamená permakulturní hospodaření v praxi, ale třeba vám i pomůže koukat se na svou zahrádku trochu jinak. Nebojte, nuda to nebude:-)

projít na článek

KOSMETIKA Z KONOPÍ

Olej z konopí buňky vyživuje, energeticky zásobuje, čistí a upravuje jejich hospodaření s vodou. Konopný olej napomáhá odstraňování odumřelých buněk a urychluje zdravé buněčné dělení.

projít na článek