Hovězí steak

Základem úspěchu je kvalitní a dobře vyzrálé maso. Jak uvádí Wikipedie, steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se zpravidla upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Jsou velmi rozšířené a oblíbené u českých strávníků.

projít na článek

Jak udělat steak z hovězí svíčkové

Připravit si doma skvělý steak z hovězí svíčkové alias tenderloin není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí svíčkovou, abyste vždy dosáhli chutného výsledku.

projít na článek

Hovězí steak: Jak při výběru masa nešlápnout vedle?

O nás Novinky Napsali o nás Volná místa Hovězí steak: Jak při výběru masa nešlápnout

projít na článek

Jak dělají hovězí na houbách Kluci v akci

Hovězí maso je spolu s vepřovým nejčastěji používané maso v české kuchyni. Hovězí se dostává na stůl v mnoha různých úpravách, ať už v celku jako hovězí pečeně, nakrájené na plátky jako steak nebo biftek, na drobné kousky například v podobě guláše, mleté

projít na článek

Jak přiravit RIB-EYE steak alis vysoký roštěnec

Připravit si doma dokonalý rib-eye steak není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí vysoký roštěnec, abyste vždy měli nádherně šťavnaté a chutné masko.

projít na článek

Hovězí pupek | Flank steak

Hovězí pupek se hodí pro vaření i pečení, ale nám jde spíše o grilování, ke kterému se hodí hlavně díky svému mramorování. Na přípravu flank steaku vám bude stačit sůl, pepř, olivový olej a gril.

projít na článek