O nás Novinky Napsali o nás Volná místa Hovězí steak: Jak při výběru masa nešlápnout vedle? JAN A JAROSLAV KLEPIŠOVI: Řeznictví a uzenářství Jana a Jaroslava Klepišových je oblíbené nejen v Uhlířských Janovicích, ale i v širokém okolí. Stalo se symbolem kvality. Cesta k úspěchu však nebyla vůbec snadná Celý článek najdete v odkazech níže: Zdroj: Euro.cz Zobrazit jako PDF Přejít na webovou stránku Kvalitní špekáčky získávají na oblibě Recenze od zákazníků a firem The post Hovězí steak: Jak při výběru masa nešlápnout vedle? appeared first on Řeznictví Klepiš.
O nás Novinky Napsali o nás Volná místa Recenze od zákazníků a firem
projít na článekO nás Novinky Napsali o nás Volná místa Kvalitní špekáčky získávají na oblibě
projít na článekZákladem úspěchu je kvalitní a dobře vyzrálé maso. Jak uvádí Wikipedie, steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se zpravidla upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Jsou velmi rozšíř
projít na článekPřipravit si doma skvělý steak z hovězí svíčkové alias tenderloin není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí svíčkovou, abyste vždy dosáhli chutného výsledku.
projít na článekKrálem všech stejků je bez pochyb hovězí T-Bone. Jeho název vychází z kosti ve tvaru T , která je zasazena mezi dvě velmi odlišné části masa, z nichž každý sám patří k nejlepším kusům na grilování vůbec.
projít na článek