Jak na T-bone steak?

Králem všech stejků je bez pochyb hovězí T-Bone. Jeho název vychází z kosti ve tvaru T , která je zasazena mezi dvě velmi odlišné části masa, z nichž každý sám patří k nejlepším kusům na grilování vůbec. 

projít na článek

Nejjednodušší recept na vynikající kuřecí steak

Jak připravit kuřecí steak, aby byl šťavnatý? Jak mít kuřecí steak na stole během pár... Příspěvek Nejjednodušší recept na vynikající kuřecí steak pochází z Videorecepty

projít na článek

Jak připravit rump steak

Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.

projít na článek

Květákový steak pečený v jednoduché marinádě

Není nic lepšího než dobře připravený steak. Co si budem. A co takový bezmasý, květákový steak pečený v jednoduché marinádě? Znáte? Pokud jste se nespokojeně zavrtěli, že to nebude dobré a proč se takto obtěžovat, měli byste vědět, jaká je to neskutečná d

projít na článek

Jak udělat steak z tuňáka

Připravte si tuňákový steak pěkně doma. V tomto receptu vám povíme pár rad, kterými byste se měli řídit, abyste dosáhli skvělého výsledku.

projít na článek

Jak se pozná propečený steak?

Všelijaké návody jak zaručeně poznat správně propečený steak se na internetu rojí jako odborníci na víno po návštěvě Moravy. I když my si obvykle vystačíme s pravidlem 2 minut zde, sepsali a vyzkoušeli jsme pro vás ty nejzajímavější tipy.  

projít na článek