Humpolecká autokrosová podívaná otevřela ročník 2022

FIA CEZ v autokrosu a Mascom Cup otevřely sezónu rychlých buggy a cesťáků v Humpolci, tedy tam, kde se také konalo setkání mistrů.

projít na článek

Autokrosová Nová Paka za sluníčka i deště otevřela mistrovství

Proměnlivé počasí, zejména v neděli, provázelo napínavé soboje o body do Mezinárodního mistrovství České republiky ve Štikovské rokli. Při pátečních přejímkách bylo převzato úctyhodných 128 závodníků, kteří připravili pro diváky zajímavou podívanou.

projít na článek

Skvělá podívaná v Humpolci

Konečně jsme se dočkali a v Humpolci se místo dubnového termínu, rozezněl zvuk motorů o víkendu 15.-16.8.2020. Díky pandemii koronaviru, je pro letošní rok zrušen Evropský pohár a tak se v Humpolci objevil například i Václav Fejfar a byla to opravdu skvěl

projít na článek

Autokrosová trať v Přerově hostila třetí domácí mistrák

Třetí letošní závody má za sebou MMČR v autokrosu na známé evropské trati v Přerově, která přinesla opět několik strkanic, ale také vyloučení.

projít na článek

Podívaná zdarma

Milí hosté, pro všechny návštěvníky našeho hotelu a restaurace jsme nedávno opět zprovoznili dalekohled, který můžete najít na přední terase. Pohled na Jeseníky, město Krnov a jeho široké okolí, udělá radost nejen Vašim dětem, ale nepochybně i Vám. Detail

projít na článek

Chřibský maraton 49. ročník - Online registrace a info

49. ročník Chřibského maratónu se  p o b ě ž í  15. 10. 2022  ! Info a online registrace do 14. 10. na https://chribak.akkromeriz.cz/ a startovné 200,- Kč zaplatíte při prezentaci (při registraci na místě je startovné 300,- Kč)

projít na článek