Hvězdné ankety ovládly brněnské páry

Český svaz tanečního sportu uspořádal první lednovou neděli Galavečer tanečního sportu. Tradiční ohlédnutí za uplynulou sezonou se letos konalo ve Zlíně v místním Kongresovém centru. Moderování akce se ujal Jan Onder s Hanou Felcmanovou. Ti provedli návštěvníky vyhlášením anket Hvězd roku a Vycházejících hvězd roku 2017 a také ukázkami nejlepších českých tanečních párů roku 2017, které vyhrály žebříček ČSTS ve svých kategoriích.

projít na článek

Finnař Ondřej Teplý Jachtařem roku 2020

Letošní vyhlášení ankety Jachtař roku nemohlo proběhnout na tradičním Galavečeru českého jachtingu, ale odvysílala jej televize Sport 5 v premiéře v pondělí 7. června ve 20 hodin. Absolutním vítězem ankety Jachtař roku 2020 a vítězem kategorie mužů se sta

projít na článek

Pozor! Je tu "Divoká karta Zlatého volantu".

Přestože od spuštění hlasování veřejnosti do motoristické ankety Zlatý volant uplynuly teprve tři týdny, počet udělených hlasů je již nyní několikanásobně vyšší než v celém předchozím ročníku. Pořadatel ankety se proto rozhodl dát veřejnosti do ruky tzv.

projít na článek

XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno

https://www.med.muni.cz/kalendar/kalendar-akci/xxvii-brnenske-dny-praktickeho-lekarstvi The post XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno appeared first on Nordic Pharma s.r.o..

projít na článek

Brněnské dostihové loučení se sezónou 2018

Letos naposledy hostilo brněnské závodiště dostihový den. Ten se odehrál v sobotu 6. října 2018 a měl na programu celkem 8 dostihů. Kromě dostihů lV. a V. kategorie se odběhly i dva hlavní.

projít na článek

Tři tradiční "Zlaté" ankety petrolheadů jsou tady

Tradiční motoristická anketa Zlatý volant vstupuje do páté dekády své existence ve zcela novém kabátě. Noblesní prostředí pražského Žofína vystřídá pro 41. ročník Zlatého volantu Kongresový sál PVA Expo v pražských Letňanech proměněný na závodní depo. Obj

projít na článek