Hygienická a organizační pravidla

● do MŠ nebudou přijímány děti s příznaky infekčního onemocnění (jako je např. zvýšená teplota, horečka, rýma, dušnost, bolest v krku, bolest hlavy, bolesti svalů a kloubů, průjem, vyrážka, zánět očí infekční, vši, apod.) ● v případě zhoršení zdravotního stavu dítěte během pobytu v MŠ, rodiče budou informování, aby si dítě co nejdříve vyzvedli. Článek Hygienická a organizační pravidla se nejdříve objevil na MŠ Rastislavova.

projít na článek

Nová pravidla sociálního distancování v UK

Nové pravidlo šesti, které zakazuje shromažďování více než šesti lidí. V Anglii, Skotsku, Walesu a Severním Irsku platí rozdílná pravidla.

projít na článek

Úvodní slovo

Vážené pacientky, srdečně Vás vítáme na stránkách naší ordinace. Najdete zde základní organizační informace a údaje o poskytovaných službách.

projít na článek

Rekonstrukce v pronajatém bytě? Pozor, má svá pravidla

Ne každý si dnes může pořídit vlastní bydlení, někdo dokonce z různých důvodů po vlastní nemovitosti ani netouží. Řešením je tak pro mnohé nájemní bydlení. I v pronajatém bytě by se ale každý chtěl bezesporu cítit „jako doma“. Ne vždy je to ale jednoduché

projít na článek

Nabývají účinnosti nová pravidla pro překážky výkonu funkce člena orgánu v obchodní korporaci

.avia-image-container.av-ljejm6la-657272ba5e96d2aacd87080910303d26 .av-image-caption-overlay-center{ color:#ffffff; } The post Nabývají účinnosti nová pravidla pro překážky výkonu funkce člena orgánu v obchodní korporaci appeared first on UEPA.

projít na článek

Sbírka listin – časovaná bomba?

Sbírka listin – časovaná bomba? Sbírka listin je součástí obchodního rejstříku a je vedena ke každému subjektu, který je v něm zapsán. A zapsána je v něm skoro každá právnická osoba, tedy s.r.o., a.s., družstva, organizační složky podniku apod., fyzické o

projít na článek