Hygienická opatření při vstupu do školy

Vážení rodiče, zájemci o studium, návštěvníci školy, ke kumulaci osob na jednom místě, prosím dodržujte aktuální opatření stanovená Ministerstvem zdravotnictví ČR.

projít na článek

Bezpečnostní a hygienická opatření v průběhu maturitní zkoušky

Zveřejňujeme bezpečnostní a hygienická opatření v průběhu maturitní zkoušky.

projít na článek

Zákaz vstupu žáků do školy do odvolání

Opatření Ministerstva zdravotnictví zakazuje osobní přítomnost při vzdělávání nebo studiu a týká se i všech žáků středních škol. Netýká se osobní přítomnosti zaměstnanců ve školách a školských zařízeních. Opatření je platné do odvolání.

projít na článek

Hygienická opatření pro žáky 4. ročníku při příchodu do školy

Zveřejňujeme pravidla pro žáky 4. ročníku pro období přípravy na maturitní a závěrečnou zkoušku v období do konce školního roku 2019/2020 a čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění.

projít na článek

ROZHODNUTÍ ŘEDITELE ŠKOLY K MIMOŘÁDNÉMU OPATŘENÍ VLÁDY ČR

Na základě vyhlášení Vlády České republiky rozhodl ředitel ZUŠ Blatná Martin Škanta, o uzavření budovy školy od 11. března 2020, do odvolání.

projít na článek

Ordinace v době nouzového opatření

V době nouzového opatření ordinujeme v nezměněných ordinačních hodinách.Klienty prosíme aby nosili roušky a dodržovali rozestupy minimálně 2m.Doba ošetření se vzhledem k nouzovým opatřením může prodloužit protoneklepejte na dveře ordinace , ke vstupu bude

projít na článek