I chléb je Já jsem

Jiří Vacek Ježíš pozdvihuje chléb a poučuje nás: „Toto je mé tělo.“ Jelikož Ježíš je Kristus, vědomí Já jsem, nemluví o svém těle, ale o vědomí Já jsem. Učí nás chléb skutečně duchovně pozdvihovat a to doslova a nikoliv obrazně. Jak se tak děje? Takto! I chléb je jako každá potrava a vůbec vše stvořené ve svém základě vědomí Já jsem. To vše v sobě obsahuje a také naplňuje. Když se na tuto pravdu soustředíme a přímo si uvědomujeme vědomí Já jsem přítomné v potravě, skutečně chléb a každou potravu duchovně proměňujeme vyzdvižením do úrovně Já jsem.

projít na článek

VIDEO: Jak chytře a jednoduše na pečivo

Během chytání na přehradě ve studené vodě jsem chtěl ukázat, jak zajímavou nástrahou je pečivo, konkrétně toastový chléb a rohlík. Podmínky byly natolik složité, že jsem nakonec tipy na pečivo dotočil až doma. No a zde jsou. Věřím, že si pečivo také oblíb

projít na článek

Já jsem vědomí Já jsem

Jiří Vacek Já jsem vědomí Já jsem je nejen vyjádřením naší existence, ale i jejího stavu. Jsem a vím, že jsem vědomí Já jsem, že jsem, je poznání sebe si vědomé existence. Být je jedna věc, být si vědom toho, že jsme si své existence vědomi, je věc dal

projít na článek

Mantry k uvědomění vědomí sama Sebe

Jiří Vacek Já jsem tím, kdo si uvědomuje, kdo jsem. Já jsem blažené vědomí Já jsem. Já jsem tím, co si uvědomuje, že jsem. Kdo medituje? Já jsem uvědomovatel vědomí Já jsem. Já jsem svědek vědomí Já jsem.

projít na článek

Dopisy přátel

hledající ... Před pár dny jsem měla sen. Šla jsem za Vámi, ale měla jsem takový divný pocit, protože jsem moc neusilovala. Vyhlížela jsem Vás z nějakých schůdků, právě jste vycházel ze dveří bytu. Najednou jste ke mně blesku rychle přiskočil, stáhnul

projít na článek

Libuše, 65 let - Můj příběh (oční protéza)

Je mi 65 let a do svých 45 let jsem dobře viděla. Pracovala jsem v kanceláři a zrak začal trochu slábnout a tak jsem začala nosit brýle na čtení. Loni v září se stalo však to, co se stát nemělo - vytahovala jsem tahem zástrčku ze zásuvky a uhodila jsem se

projít na článek