I SÁDLO MŮŽE BÝT ZDRAVÉ

Není to poprvé, kdy vědci přehodnotili svá někdejší stanoviska k různým potravinám a jejich vlivu na naše zdraví. Například tolik proklínané sádlo zažívá renesanci. Jak je to s ním tedy doopravdy? Celá desetiletí nám vědci a výživoví poradci tloukli do hlavy, že sádlo zvyšuje hladinu cholesterolu. V důsledku vysokého cholesterolu vzniká kornatění tepen (ateroskleróza). Následně roste riziko srdečního infarktu a mozkové mrtvice. Dnes vědci tvrdí, že všechno je jinak – přesně obráceně. V rozumném množství totiž sádlo srdci prospívá.

projít na článek

JAK NATO, ABY DĚTI CHTĚLY JÍST ZDRAVĚ

Všichni chceme pro své děti to nejlepší, jak to ale udělat, když si vaše dítko postaví hlavu? Jak děti naučit jíst zdravě a předejít tak nadváze a dalším komplikacím?

projít na článek

NAUČTE SE JÍST ZDRAVĚ

  Někdy se až moc soustředíme na to, co jíme, a zapomínáme, co bychom jíst mohli. Podstata zdravé výživy je hlavně pestrost a vyváženost, která organismu dodá potřebné výživné látky. Nebojte se proto experimentovat a minimálně jednou týdně zařaďte do svéh

projít na článek

Recept na kočičí zdravé mlsání

Přijde Vám to jako nesmysl? Péct kočce sušenky? Poslední dobou je velkým hitem péct domácí pamlsky pro naše psí miláčky, ale proč by o tuto výhodu měli být ochuzeny naše domácí kočičky? Stejně jako u jiných pokrmů, má největší výhodu v přípravě domácích p

projít na článek

5 receptů zdravé kuchyně na obědy a večeře i při protikvasinkové dietě 1.

Téma jídla je při mnohých léčebných a terapeutických dietách velké a nikdy nekončící téma, neboť se hlavně na začátku může zdát, že není co jíst a vzniká lehká panika. Při protikvasinkové dietě, kdy je omezen hlavně cukr, mouka, mléčné výrobky, průmyslově

projít na článek

Zdravé cukroví z Tilaku

I tento rok pro vás budeme s láskou péct lahodné vánoční cukroví.Objednání cukroví je možné do 6. 12. 2020 přes e-shop: https://eshop.tilakrestaurace.cz/vanocni-cukrovi/ The post Zdravé cukroví z Tilaku appeared first on TILAK vegetariánská wellness r

projít na článek