Informace členům FAČR ve věci plánovaných změn přestupního řádu

Od příští sezóny by měl platit nový přestupní řád. FAČR k těmto plánovaným změnám vydalo na podzim níže uvedený článek. My jej přinášíme v nezměněné podobě jako motivaci k diskuzi nad těmito změnami. Navíc jsme na toto téma připravili novou anketu, kterou najdete vpravo dole na našich stránkách.        

projít na článek

Tlačítková novela: připravili jsme přehledný seznam změn pro e-shopy

Od 6. ledna začala platit tzv. „Tlačítková novela“, která přináší řadu změn pro provozovatele e-shopů. S naším checklistem si můžete ověřit, zda máte vše v pořádku.

projít na článek

Přerušení elektrické energie

Z důvodu plánovaných akcí na zařízení distribuční soustavy

projít na článek

Irisdiagnostika

Určování zdravotního stavu pomocí změn v duhovce (hustota, lakuny, změna zbarvení), ale také pomocí změn v bělmu (výrazné cévky, zbarvení)

projít na článek

Ústavní soud zastavil řízení ve věci návrhu na zrušení ustanovení § 47 odst. 3 exekučního řádu

Ústavní soud zastavil řízení ve věci návrhu na zrušení ustanovení § 47 odst. 3 exekučního řádu Ve svém rozhodnutí Ústavní soud také kritizoval stávající stav provádění exekucí a vyzval Ministerstvo spravedlnosti k důslednějšímu dohledu nad činností exeku

projít na článek

Kontakt

Další informace získáte na tel. čísle +420 603 523 108 nebo na e-mailu: [email protected] Naše společnost má řadu zkušeností s pořádáním akcí jak pro děti, tak pro dospělé. Pro příměstské tábory jsme sestavili tým mladých lidí, kteří ale již mají řadu zkuše

projít na článek