Inspirativní deník

 Popis: 52 seznamů sebepoznání  Autor: Moorea Sealová  Verze: česká  Vydavatel: Grada The post Inspirativní deník appeared first on Artedit.

projít na článek

Deník pro duši

 Popis: Relaxace, kreativita, inspirace  Autor: Grada  Verze: česká a slovenská  Vydavatel: Grada The post Deník pro duši appeared first on Artedit.

projít na článek

Pozvánka na akci do Dvakačovic

Evangelická církev ve Dvakačovicích zve srdečně na Klub žen nejen evangelických ve čtvrtek 22. 2. 2024 od 16.30h na faře. Na programu bude další inspirativní biblická žena, a velmi inspirativní hosté: Dagmar Bálková - Pocta Alfrédu Strejčkovi a Souzněn

projít na článek

SmartMania.cz // Aktuální akce v App Store: jednoduchý deník, propracovaná akční hra a užitečný editor kódu

Pátek neznačí jen konec pracovního týdne, ale také náš pravidelný seriál, který vám přináší výběr těch nejlepších aplikací a her, které jsou aktuálně ve slevě na App Store. Tentokrát můžeme z našeho výběru vypíchnout povedený deník DayGram, propracovanou

projít na článek

Školní kolo recitační soutěže

proběhlo 12. února v obřadní síni hořické radnice. Celé soutěži vévodila přátelská atmosféra. Vyslechli jsme krásnou a inspirativní poezii v podání žáků literárně-dramatického oboru.

projít na článek

Žít všemu navzdory

Kniha rekonstruuje historické proměny vztahu většiny k postiženým lidem, ale hlavně vypráví někdy i silně dojemné soudobé příběhy lidí i zvířat, kteří se svým postižením nenechali zlomit. Může tak být užitečná a inspirativní pro kohokoli.

projít na článek