Inspirativní okénko s harmonií designů v zemitých tónech

Na první pohled působí chladně až stroze, ale vzápětí překvapí rozmanitostí propojených geometrických designů. Důležité je kombinovat pouze v určité linii odstínů, oživené doplňkovým barevným akcentem.

projít na článek

Inspirativní okénko jako malířská kompozice

Květinové designy s impresionistickými tahy štětce doplněné kubistickými motivy - to vše nabízí kolekce Riviera Prestigious.

projít na článek

Odlehčená dekorace s pruhy k podtržení pánského stylu

Design širokých pruhů v tlumených hnědých a šedých tónech s jemným leskem evokuje vytříbený pánský styl, hlavní rys luxusního showroomu.

projít na článek

Poklid severského stylu svědčí i dětským pokojům

Příjemná realizace zastínění oken velkého rodinného domu s pokoji umístěnými ve třech podlažích. Každé podlaží je propojeno materiálem na závěsy, které naše klientka volila v neutrálních světlých tónech, charakteristických pro interiery zařízené v seversk

projít na článek

Barvy dřevěných podlah

Z hlediska barevnosti interiéru dřevěné podlahy představují poměrně těžko zaměnitelnou součást. Spíše přemalujeme, přezařídíme, případně změníme doplňky a dekorace interiéru, ale kvalitní dřevěná podlaha nám zůstane ve své nezměněné podobě a barvě. Prakti

projít na článek

Proměna ložnice v exotiku tropického Tichomoří

Vždy je udivující síla barev a designu, která dokáže překvapit a dát interieru naprosto odlišný charakter. Přitom jde o jednoduchou obměnu dekorací.

projít na článek