Odlehčená dekorace s pruhy k podtržení pánského stylu

Design širokých pruhů v tlumených hnědých a šedých tónech s jemným leskem evokuje vytříbený pánský styl, hlavní rys luxusního showroomu.

projít na článek

Panely japonských posuvných stěny v moderním interieru

Zastínění oken zajišťují venkovní žaluzie. Interierové dekorace oken, řešené ve spolupráci s arch.Kamilou Douděrovou, proto mohou být v odlehčeném stylu, odpovídajícím modernímu zařízení bytu.

projít na článek

Působivé kouzlo textilní dekorace

Někdy stačí jen nápad, vhodný závěsný systém, záclona a efektní řasící páska. Kontrast hladkého dřevěného obložení stěn a pravidelných oblých záhybů textilní dekorace relax room v Grandhotelu Pupp příjemně oživil a zútulnil.

projít na článek

Barvy dřevěných podlah

Z hlediska barevnosti interiéru dřevěné podlahy představují poměrně těžko zaměnitelnou součást. Spíše přemalujeme, přezařídíme, případně změníme doplňky a dekorace interiéru, ale kvalitní dřevěná podlaha nám zůstane ve své nezměněné podobě a barvě. Prakti

projít na článek

Modrobílá oáza klidu a odpočinku

Modrá je barva vody a vzduchu, symbolizuje touhu po klidu a souladu. To vše naplňuje nové zastínění oken s širokými modrobílými pruhy.

projít na článek

Kouzlo proměny tvarů s roletami Twinrollo

Rolety Twinrollo jsou u architektů, designerů i našich klientů oblíbené jako jednoduchý a efektní systém zastínění, vhodný do moderních interierů. Běžně využívané provedení s klasickými vodorovnými pruhy obohatil výrobce LEHA o designové kolekce s neobvyk

projít na článek