Kouzlo proměny tvarů s roletami Twinrollo

Rolety Twinrollo jsou u architektů, designerů i našich klientů oblíbené jako jednoduchý a efektní systém zastínění, vhodný do moderních interierů. Běžně využívané provedení s klasickými vodorovnými pruhy obohatil výrobce LEHA o designové kolekce s neobvyklými vizuálními efekty.

projít na článek

Proměna restaurace

Jako vždy - jednoduché kouzlo proměny díky textilním materiálům, jejich barvě a výslednému tvaru.

projít na článek

Kouzlo dřevěného dekoru v kuchyni

Dřevěné dekory v bytech jsou stále populární a nezaměnitelné Článek Kouzlo dřevěného dekoru v kuchyni se nejdříve objevil na Bathinterier.

projít na článek

Výstava Znojmo a jeho proměny v čase

Výstava Znojmo a jeho proměny v čase Jihomoravské muzeum ve Znojmě připravilo na sklonek letošního roků průřezovou výstavy svými obrazovými fondy. Tematicky jsme se snažili přizpůsobit názvu výstavy, a to reflektovat především stavební vývoj královského

projít na článek

Stabilní cena elektřiny

 Thinktank Agora Energiewende uveřejnil studii týkající se energetické proměny v SRN. Vládní klimatické cíle znamenají do roku 2030 snížení instalované kapacity uhelných elektráren z dnešních 46 GW na 16 GW. Výstavba OZE na 65% by měla snížení výroby

projít na článek

Působivé kouzlo textilní dekorace

Někdy stačí jen nápad, vhodný závěsný systém, záclona a efektní řasící páska. Kontrast hladkého dřevěného obložení stěn a pravidelných oblých záhybů textilní dekorace relax room v Grandhotelu Pupp příjemně oživil a zútulnil.

projít na článek